Op zaterdag 11 augustus a.s. beginnen we met de training voor het seizoen 2007-2008.

C1 Portaal

Laatste nieuws
Thu 31 May
Barbecue

Vrijdag 06 juli vindt de laatste, maar wel de belangrijkste, wedstrijd plaats van het seizoen. ...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verslag Hoogezand C1 - ONR C1

Wed 01 Nov, 21:08

Zaterdag 28 oktober 2006 ....

Hoogezand C1 2-2 ONR C1

We moesten vreselijk veel poepjes laten. Dat had baat bij de wedstrijd want we konden daardoor harder lopen. Toen begonnen we aan de wedstrijd. We hadden er heel veel zin in want tot onze opluchting hadden we alle poepjes al op het parkeerplaats van Hoogezand achtergelaten. ONR begon de wedstrijd met actief druk zetten. We speelden de eerste helft vooral op de helft van de tegenstander, zodat Hoogezand geen enkele kans had met hun multiculturele voorhoede. (Shaka-Zulus) Omdat ze ons heel erg onderschat hadden.

Na 12 minuten kwam daar eindelijk een kans voor Hoogezand, ze vielen aan via de rechterkant en gaven een voorzet en die belande bij Jelmer die hem verkeerd kopte zodat hij voor de voeten van Tommie kwam die de bal probeerde weg te werken maar helaas ging de bal door het midden zodat de aanvaller van Hoogezand makkelijk binnen kon schieten vanaf de 16 meter 1-0. Ongeveer een kwartier later spelen kregen we een paar kansen waardoor op een voorzet gegeven van Mats kon Arjan met een tikje de bal in de kruising plaatsen 1-1. Toen wij weer een actie hadden gaf Arjan een voorzet op Mats en wou hij de bal tegendraads inschieten maar het ging niet zoals verwacht want de keeper stond precies op de goede plek.

Rust

Wissels Tommie² Danel³

In de rust werd ons vertelt dat ze nu wel eens heel fel zouden kunnen worden want de trainer van Hoogezand stond langs de zijlijn al veel te schelden en tieren. We begonnen dus ook met volle moed de 2e helft. We hadden veel kansen maar zoals verwacht kwamen wij toch ook onder wat meer druk te staan. Maar onder die druk wisten wij het spel in de voorhoede toch vaak te verplaatsen, maar eindigde dan ook vaak in de voeten van de tegenstanders. Een speler van Hoogezand was het op een gegeven momend zat dat wij zo uitstekend voetbal leverde met als toppunt Karsten. Hij schopte flink na op Karsten.

Toen er weer een actie van hoogezand was ging de bal weer voor langs. Dennis had de uittrap en schoot hem naar het middenveld.(Karsten) Hij gaf een diepe bal op Mats die met zijn snelheid de verdedigers er uit liep en zo met een sprint de bal langs de keeper kon tikken. Hij liep naar de cornervlag maar een dansje kwam er niet uit. 1-2 Hoogazand was het zat ze waren constand aan het aanvallen en wij werden onder grote druk gezet. Toen Hoogezand een vrije bal had duikte Dennis er heen en pakte hem maar liet hem kort daarna weer los zodat een speler van Hoogezand zo in kon tikken. 2 - 2.